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Dining Services

College Serveries

Servery Hours unique in each college and over Winter Break
+49 421 200-4850campuscatering@apetito.de | website

Menu May 2-8, 2016
 
menu not yet available

Monday Lunch
Monday Dinnner

Tuesday Lunch
Tuesday Dinner

Wednesday Lunch
Wednesday Dinner

Thursday Brunch
Thursday Dinner

Friday Lunch
Friday Dinner

Saturday Lunch
Saturday Dinner

Sunday Brunch
Sunday Dinner

 

Salad bar 1,00 small/ 2,60 large 
Please help yourself to our salad bar. Here we offer you salads prepared fresh everyday, fresh crudités, various toppings, dressings, vinegars and salad oils. 

Choice of desserts 1,00
We offer three different, freshly prepared desserts everyday in the chiller cabinet. Enjoy! 

Additives 
(1) = with food colouring / (1) = mit Farbstoff (2) = with preservatives / (2) = mit Konservierungsstoff (3) = with antioxidant / (3) = mit Antioxidationsmittel (4) = with flavour enhancer / (4) = mit Geschmacksverstärker (5) = sulphureted / (5) = geschwefelt (6) = blackened / (6) = geschwärzt (7) = waxed / (7) = gewachst (8) = with phosphate / (8) = mit Phosphat (9) = with sweetener(s) / (9) = mit Süßungsmittel/n (10) = with a kind of sugar and sweetener(s) / (10) = mit einer Zuckerart und Süßungsmittel/n (11) = contains a trace of phenylalanine / (11) = enthält eine Phenylalaninquelle (12) = can have a laxative effect if consumed to excess / (12) = kann bei übermäßigem Verzehr abführend wirken (13) = meat product with lactoprotein / (13) = Fleischerzeugnis mit Milcheiweiß (14) = meat product with egg white / (14) = Fleischerzeugnis mit Eiklar (15) = meat product with use of milk / (15) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Milch (16) = meat product with use of cream / (16) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Sahne (17) = meat product with vegetable protein / (17) = Fleischerzeugnis mit Pflanzeneiweiß (18) = meat product with starch 7 (18) = Fleischerzeugnis mit Stärke (19) = containing caffeine / (19) = koffeinhaltig

 

The Friseur Cafe / Bollie’s Bistro

7:00 to 16:30 +49 421 200-4855 | iub-friseur@web.de

Menu for May 2-6, 2016

Montag
Überbackene Bolognese 4,50
Pasta mit Spinat und Spiegelei 3,90

Dienstag
Knipp mit Pellkartoffeln 4,50
Wedges mit Quark und Salat 4,20

Mittwoch
Gulaschsuppe 4,95
Kartoffelsuppe 3,95

Donnerstag closed Holiday

Freitag
Backfisch mit Pommes 4,80
Bratkartoffeln mit Spiegelei 4,20