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Dining Services

College Serveries

Servery Hours unique in each college
+49 421 200-4850campuscatering [at] apetito.de | website

Alfried Krupp College will be open June 6 - August 24
Mercator College will be open June 20 - August 24
College 3 and Nordmetall will be closed over the summer
 
Please check each servery for summer opening times and weekly menues.
 

Salad bar 1,00 small/ 2,60 large 
Please help yourself to our salad bar. Here we offer you salads prepared fresh everyday, fresh crudités, various toppings, dressings, vinegars and salad oils. 

Choice of desserts 1,00
We offer three different, freshly prepared desserts everyday in the chiller cabinet. Enjoy! 

Additives 
(1) = with food colouring / (1) = mit Farbstoff (2) = with preservatives / (2) = mit Konservierungsstoff (3) = with antioxidant / (3) = mit Antioxidationsmittel (4) = with flavour enhancer / (4) = mit Geschmacksverstärker (5) = sulphureted / (5) = geschwefelt (6) = blackened / (6) = geschwärzt (7) = waxed / (7) = gewachst (8) = with phosphate / (8) = mit Phosphat (9) = with sweetener(s) / (9) = mit Süßungsmittel/n (10) = with a kind of sugar and sweetener(s) / (10) = mit einer Zuckerart und Süßungsmittel/n (11) = contains a trace of phenylalanine / (11) = enthält eine Phenylalaninquelle (12) = can have a laxative effect if consumed to excess / (12) = kann bei übermäßigem Verzehr abführend wirken (13) = meat product with lactoprotein / (13) = Fleischerzeugnis mit Milcheiweiß (14) = meat product with egg white / (14) = Fleischerzeugnis mit Eiklar (15) = meat product with use of milk / (15) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Milch (16) = meat product with use of cream / (16) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Sahne (17) = meat product with vegetable protein / (17) = Fleischerzeugnis mit Pflanzeneiweiß (18) = meat product with starch 7 (18) = Fleischerzeugnis mit Stärke (19) = containing caffeine / (19) = koffeinhaltig

 

The Friseur Cafe / Bollie’s Bistro

7:00 to 16:30 +49 421 200-4855 | //iub-friseur [at] web.de">iub-friseur [at] web.de

Menu August 8-12, 2016
 
Montag 
Zigeunerschnitzel  mit Wedges 5,95
Pasta Genovese 3,80          
               
Dienstag        
Hackbällchen mit Fungi Sauce und Spätzle 5,20 
Fungi Sauce mit Spätzle 4,20                           
 
Mittwoch
Erbseneintopf mit Einlage 4,20
Linsensuppe 3,80
 
Donnerstag 
Schweinebraten mit Bohnen und Püree 5,50
Pellkartoffeln mit Gemüsequark 4,20
      
Freitag
Matjes mit Pellkartoffeln und Quark 5,20
Cous Cous Pfanne mit Falafel 4,20