Search form

 

Dining Services

Jacobs University Dining Services

Servery Opening Hours

+49 421 200-4850campuscatering [at] apetito.de | website

Adjusted Servery Opening Hours (from 01.12.2020)

Alfried Krupp College

Monday – Friday
Lunch 12:00 pm – 02:00 pm
Dinner 06:00 pm – 08:00 pm

Saturday
Lunch 12:00 pm – 02:00 pm
Dinner 06:00 pm – 08:00 pm

Sunday and holiday
Brunch 10:30 am – 01:00 pm
Dinner 06:00 pm – 08:00 pm

College III + College Nordmetall

Monday – Friday
Breakfast 07:30 am – 09:45 am
Lunch 12:00 pm – 02:00 pm
Dinner 06:00 pm – 08:00 pm

Saturday
Breakfast 08:00 am – 10:00 am
Lunch 12:00 pm – 02:00 pm
Dinner 06:00 pm – 08:00 pm

Sunday and holiday
Brunch 10:30 am – 01:00 pm
Dinner 06:00 pm – 08:00 pm

 

Coffee Bar

Jacobs University Coffee Bar

Opening Times:

Monday – Friday 09:30 am - 05:30 pm
Saturday closed
Sunday closed

 

 

 

The Friseur Cafe / Bollie’s Bistro

Open 7:00 to 16:30 +49 421 200-4855 | iub-friseur [at] web.de

Starting 2 November, the Friseur is only selling for take away. Please do not enter the bistro in groups but one by one.

 

OPEN - GEÖFFNET

 

Montag:

 

Dienstag:

Mittwoch:

Donnerstag: 

Freitag:


Wegen der geringer Nachfrage stellen wir das vegetarische Stammessen ein.

Für alle teilbaren Gerichte 3,50 €

Über Allergene und Zusatzstoffe informieren wir Sie gerne

 
Additives 

(1) = with food colouring / (1) = mit Farbstoff (2) = with preservatives / (2) = mit Konservierungsstoff (3) = with antioxidant / (3) = mit Antioxidationsmittel (4) = with flavour enhancer / (4) = mit Geschmacksverstärker (5) = sulphureted / (5) = geschwefelt (6) = blackened / (6) = geschwärzt (7) = waxed / (7) = gewachst (8) = with phosphate / (8) = mit Phosphat (9) = with sweetener(s) / (9) = mit Süßungsmittel/n (10) = with a kind of sugar and sweetener(s) / (10) = mit einer Zuckerart und Süßungsmittel/n (11) = contains a trace of phenylalanine / (11) = enthält eine Phenylalaninquelle (12) = can have a laxative effect if consumed to excess / (12) = kann bei übermäßigem Verzehr abführend wirken (13) = meat product with lactoprotein / (13) = Fleischerzeugnis mit Milcheiweiß (14) = meat product with egg white / (14) = Fleischerzeugnis mit Eiklar (15) = meat product with use of milk / (15) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Milch (16) = meat product with use of cream / (16) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Sahne (17) = meat product with vegetable protein / (17) = Fleischerzeugnis mit Pflanzeneiweiß (18) = meat product with starch 7 (18) = Fleischerzeugnis mit Stärke (19) = containing caffeine / (19) = koffeinhaltig