Search form

 

Dining Services

Jacobs University Dining Services

Servery Opening Hours

+49 421 200-4850campuscatering [at] apetito.de | website


Dear guests,
please note the changed opening hours of the colleges due to Winter Break 2019/20 from December, 21th 2019 - February, 2nd 2020:

January 8th, College 3 servery reopens at lunchtime
January 20th, Mercator servery reopens at lunchtime
January 30th, Krupp servery reopens at lunchtime
February 3rd, Coffeebar reopens

Opening hours
January , 21st – February, 2nd 2020

Monday – Friday
Breakfast 07:15 am - 09:45 am
Lunch 12:00 pm - 02:00 pm
Dinner 06:00 pm - 08:00 pm

Saturday
Breakfast 08:00 am - 10:00 am
Lunch 12:00 pm - 02:00 pm
Dinner 06:00 pm - 08:00 pm

Sunday & holiday
Brunch 10:30 am - 01:00 pm
Dinner 06:00 pm - 08:00 pm

 

Please check this week's menu on the Apetito Website: https://www.apetito-catering.de/jub/

 

 

Coffee Bar

Jacobs University Coffee Bar

Opening Times:

Our coffeebar will be reopened on February 3rd.

 

 

The Friseur Cafe / Bollie’s Bistro

Open 7:00 to 16:30 +49 421 200-4855 | iub-friseur [at] web.de

Weekly Menu 20.01.2020 - 24.01.2020

Montag:

 

Stamm:

Pasta mit Gemüse und Hähnchenstreifen

5,90 €

Vegetarisch:

Pasta mit Ratatouille

5,90 €

Dienstag:

Stamm:

Curry-Krakauer mit Pommes

5,00 €

Vegetarisch:

Spargel-Eier Ragout mit Kräuterkartoffeln

5,50 €

Mittwoch:

Stamm:

Chili-con-Carne

6,50 €

Vegetarisch:

Blumenkohlsuppe mit roten Linsen

5,50 €

Donnerstag: 

Stamm:

Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln

 6,90 €

Vegetarisch:

Backcamenbert mit Nudelsalat

5,90 €

Freitag:

Stamm:

Backfisch mit Püree und Gemüse6,90 €

Vegetarisch:

Gemüsepfanne mit Reis

€ 5,50


Für alle teilbaren Gerichte 3,50 €

Über Allergene und Zusatzstoffe informieren wir Sie gerne

 
Additives 

(1) = with food colouring / (1) = mit Farbstoff (2) = with preservatives / (2) = mit Konservierungsstoff (3) = with antioxidant / (3) = mit Antioxidationsmittel (4) = with flavour enhancer / (4) = mit Geschmacksverstärker (5) = sulphureted / (5) = geschwefelt (6) = blackened / (6) = geschwärzt (7) = waxed / (7) = gewachst (8) = with phosphate / (8) = mit Phosphat (9) = with sweetener(s) / (9) = mit Süßungsmittel/n (10) = with a kind of sugar and sweetener(s) / (10) = mit einer Zuckerart und Süßungsmittel/n (11) = contains a trace of phenylalanine / (11) = enthält eine Phenylalaninquelle (12) = can have a laxative effect if consumed to excess / (12) = kann bei übermäßigem Verzehr abführend wirken (13) = meat product with lactoprotein / (13) = Fleischerzeugnis mit Milcheiweiß (14) = meat product with egg white / (14) = Fleischerzeugnis mit Eiklar (15) = meat product with use of milk / (15) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Milch (16) = meat product with use of cream / (16) = Fleischerzeugnis unter Verwendung von Sahne (17) = meat product with vegetable protein / (17) = Fleischerzeugnis mit Pflanzeneiweiß (18) = meat product with starch 7 (18) = Fleischerzeugnis mit Stärke (19) = containing caffeine / (19) = koffeinhaltig